Σωματείο απέκτησε ο κλάδος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 17:36
UPD:17:39

Όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του HFMA κ. Γιώργος Δανιόλος, «Η ίδρυση του Ελληνικού Σωματείου σε αυτή τη χρονική στιγμή, αποτυπώνει τη δυναμική ανάπτυξης και στην Ελλάδα -τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα- για την outsource αναζήτηση υπηρεσιών facility management».

Ενιαία εκπροσώπηση αποκτά για πρώτη φορά στη χώρα ο κλάδος της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management) μετά την ίδρυση Σωματείου.

Άμεσοι στόχοι του Σωματείου είναι:

  • Να αναδείξει στο ευρύ κοινό τη συνεισφορά της αποτελεσματικής και σύγχρονης διαχείρισης εγκαταστάσεων στην αειφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και των οργανισμών και φορέων του Δημοσίου.
  • Να γνωστοποιήσει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, τις υπηρεσίες, τις διαθέσιμες λύσεις και τεχνολογίες στη διαχείριση εγκαταστάσεων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρήσεων & οργανισμών προς τους πελάτες τους.
  • Να διαδώσει τις αρχές και επιστημονικές εξελίξεων σε θέματα διοίκησης, τεχνολογίας, εκπαίδευσης, πιστοποίησης κι εφαρμοσμένων πρακτικών στο χώρο του Facility Management.
  • Να κοινοποιήσει τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεων.
Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων αποτελούν έναν από τους δυναμικότερους και πλέον αναπτυσσόμενους κλάδους υπηρεσιών στην Ελλάδα. To HFMA ιδρύθηκε από τις 22 από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Facility Management που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και απασχολούν πάνω από 10,000 εργαζόμενους.

Διοικητικό Συμβούλιο

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και είναι:

1. Πρόεδρος: Γιώργος Δανιόλος, Γενικός Διευθυντής COFELY- GDF SUEZ
2. Γενικός Γραμματέας: Παντελής Κουβέλης, Διευθύνων Σύμβουλος All Experts Facilities Services A.E.
3. Ταμίας: Γιώργος Βιδάλης, Διευθύνων Σύμβουλος Ecoblue Services A.E.
4. Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Αλέξανδρος Αλιβιζάτος, Γενικός Διευθυντής Redex Facility Management
5. Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Επαγγελματικής Ανάπτυξης: Χαράλαμπος Σταθόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΓΕΚ Services
6. Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προώθησης HFMA: Δημήτρης Γιαπλές, Γενικός Διευθυντής ΓΕΝ-ΚΑ A.E.
7. Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Υπηρεσιών για τα μέλη και τις ομάδες εργασίας: Μάντη Σεχρεμέλη, Διευθύντρια IFS & Property Services ISS Facility Services s.a.

Όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του HFMA κ. Γιώργος Δανιόλος, «Η ίδρυση του Ελληνικού Σωματείου σε αυτή τη χρονική στιγμή, αποτυπώνει τη δυναμική ανάπτυξης και στην Ελλάδα -τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα- για την outsource αναζήτηση υπηρεσιών facility management».

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα