Ο Κ. Αντωνόπουλος της Intralot «Manager of the Year»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 11:05
UPD:11:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος παρέλαβε το βραβείο «Manager of the Year 2013».

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος, μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot, ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) «Manager of the Year 2013», σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

Από το 1992, έτος σύστασης της Intralot, ο κ. Αντωνόπουλος κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ξεκίνησε την καριέρα του σε σημαντικές βιομηχανικές μονάδες και σε υπουργεία της χώρας, ενώ ως ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας συμμετέχει σε διάφορα επιμελητήρια και οργανισμούς.

Όπως τονίζει η Intralot, τπό την ηγεσία του κ. Αντωνόπουλου, έχει επιτύχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων σε 57 κράτη και στις πέντε ηπείρους με περισσότερους από 5.700 εργαζόμενους και με κύκλο εργασιών που ξεπερνά το 1,5δισ. ευρώ (το 95% εκτός Ελλάδος).

«Ευχαριστώ θερμά την ΕΕΔΕ για τη σημαντική αυτή διάκριση. O θεσμός του “Manager of the Year” αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει και επιβραβεύει την υγιή επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος κατά την τελετή βράβευσης.

«Η επαγγελματική μου πορεία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είναι συνυφασμένη με την πορεία μιας μεγάλης εταιρείας, της Intralot, που με σκληρή ομαδική προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κλάδου τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως. Βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι οι άνθρωποι της Intralot και στο πρόσωπό μου σήμερα βραβεύονται και οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Το όραμα, η σκληρή δουλειά και το πάθος για την επίτευξη υψηλών στόχων και η εμπιστοσύνη των μετόχων αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης μας πορείας», πρόσθεσε.

Ο θεσμός «Manager of the Year» εγκαινιάσθηκε το 2002 από την ΕΕΔΕ, προκειμένου να αναδεικνύει και να τιμά τους μάνατζερ των οποίων το όραμα και οι εξαιρετικές επιδόσεις οδηγούν στη δημιουργία ισχυρών και καινοτόμων επιχειρήσεων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα