ΕΕΔΕ: Απονομή του βραβείου «Manager of the Year»

Χορηγοί επικοινωνίας η «Ναυτεμπορική» και το naftemporiki.gr
Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 12:35
UPD:12:40

Ο «Μanager of the Year» αποκαλύπτεται σήμερα, 7 Μαΐου, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) στo Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορικής» και του naftemporiki.gr ως χορηγών επικοινωνίας.

Το ετήσιο βραβείο «Manager of the Year» μετά από έντεκα διοργανώσεις, οι οποίες ανέδειξαν ισάριθμους καταξιωμένους μάνατζερ, θα απονεμηθεί -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- σε επίσημη τελετή από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Η δημιουργία του θεσμού βασίστηκε στην ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανώτατων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κοινωνίας της γνώσης, με όραμα και προοπτική για το μέλλον.

Η επιτυχής και αποτελεσματική άσκηση διοίκησης από τα πρόσωπα αυτά προκύπτει από: τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης την οποία διοικούν, τον κοινωνικό απολογισμό, την εξωστρέφεια, τις καινοτομίες, τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, τη συμβολή στην ανάπτυξη τοπικών κοινωνιών και άλλα επιτεύγματα που συνάδουν με την ανάδειξη ενός υποψήφιου ως ηγέτη του χώρου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η ανάγκη της επιπλέον αναγνώρισης των ανωτάτων διευθυντικών στελεχών που διευθύνουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά ως υποχρέωση της ΕΕΔΕ και των μελών της για τη βράβευση των αρίστων, που θα συμβάλουν με τη διάκρισή τους στη δημιουργία του νέου προτύπου ηγεσίας που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι».

Το βραβείο «Manager of the Year» απονέμεται σε πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο ή γενικό διευθυντή εταιρείας ή οργανισμού, που έχει την έδρα του και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μεγέθους, κλάδου, ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα