Στο Λονδίνο για την προβολή της ελληνικής οικονομίας ο Γ. Προβόπουλος

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 18:20
UPD:18:27
FOSPHOTOS/MENELAOS MYRILLAS

O κ. Προβόπουλος (φωτ. αρχείου) είναι επίσημος ομιλητής σε μια από τις κορυφαίες διεθνείς επενδυτικές συναντήσεις, την «Bank Speaker Series»,  που διοργανώνει η Goldman Sachs και μετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Διεθνών Οίκων αλλά και κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές

Με σκοπό την προβολή των προοπτικών του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας πραγματοποιεί νέο roadshow στο Λονδίνο ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

Αύριο, Τετάρτη ο κ. Προβόπουλος είναι επίσημος ομιλητής σε μια από τις κορυφαίες διεθνείς επενδυτικές συναντήσεις, την «Bank Speaker Series»,  που διοργανώνει η Goldman Sachs και μετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Διεθνών Οίκων, επενδυτικών κεφαλαίων και θεσμικών χαρτοφυλακίων, αλλά και κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές.

Η ομιλία του έχει θέμα «Η Ελληνική κρίση: Τότε και Τώρα». Στην εκδήλωση της Goldman Sachs αντίστοιχες ομιλίες έχουν πραγματοποιήσει κορυφαίοι Κεντρικοί Τραπεζίτες και Πρόεδροι Μεγάλων Οργανισμών. Το ενδιαφέρον για εφέτος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Στη βρετανική πρωτεύουσα θα μεταβούν και ο Οικονομικός Σύμβουλος του κ. Προβόπουλου, Γιώργος Ταβλάς όπως και ο Εντεταλμένος Διευθυντής της Τράπεζας, Οδυσσέας Χριστοφόρου. 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα