Συνάντηση Μηταράκη με την αντιπρόεδρο της Βουλγαρίας

Στο τραπέζι η χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων από την Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου
Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 17:03
UPD:17:07
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Όπως είναι γνωστό η χώρα μας έχει ενισχύσει σημαντικά την Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου και ευελπιστεί στην οικοδόμηση μιας πιο ενεργής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της Τράπεζας», δήλωσε ο κ. Μηταράκης (φωτ. αρχείου).

Τρόπους με τους οποίους μπορεί η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου να χρηματοδοτήσει ελληνικές επιχειρήσεις συζήτησαν σήμερα στη Σόφια ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης και  η αρμόδια για την οικονομική ανάπτυξη αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης Ντανιέλα Μπόμπεβα.

Η κ. Μπόμπεβα ασκεί για το 2014 την προεδρία του Συμβουλίου των Διοικητών της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου (BSTDB).

«Συζητήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Τράπεζα να συμβάλει πιο ουσιαστικά και πιο αποφασιστικά στην χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων. Όπως είναι γνωστό η χώρα μας έχει ενισχύσει σημαντικά την Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου και ευελπιστεί στην οικοδόμηση μιας πιο ενεργής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της Τράπεζας», δήλωσε ο κ. Μηταράκης μετά τη συνάντηση.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας με ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα