Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Επιτυχημένο βήμα η έξοδος στις αγορές

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 16:58
UPD:16:59

Ο πρόεδρος του Έλληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

Ως ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα στη σταθερότητα, χαρακτήρισε τη σημερινή έκδοση του 5ετούς ομολόγου ο Σίμος Αναστασόπουλος, πρόεδρος του Έλληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αναστασόπουλος «μετά από τέσσερα χρόνια δύσκολης δημοσιονομικής πολιτικής, με τη συνεισφορά και τις προσπάθειες σύσσωμης της επιχειρηματικής κοινότητας και της κοινωνίας, η χώρα αποκατέστησε την ανταγωνιστικότητα και την αξιοπιστία της και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη των αγορών».

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου χαρακτηρίζει ως εντυπωσιακή την επιτυχία που είχε η έκδοση του πενταετούς ομολόγου, η οποία όπως υπογραμμίζει είχε μεγάλη υπερκάλυψη και ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο σε σχέση με το ύψος του δημοσίου χρέους.

Σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο η σημερινή έκδοση «απέδειξε ότι η οικονομία μας είναι στο σωστό δρόμο και οι προοπτικές για το μέλλον είναι αισιόδοξες. Είναι σαφές ότι το μεταρρυθμιστικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και μάλιστα να ενταθεί γιατί το μοντέλο ανάπτυξης της χώρας, δεν έχει απαλλαγεί ακόμη από τις παθογένειες που μας οδήγησαν στην κρίση».
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα