Η Δυναμική Ζωή Α.Ε. για την πορεία της μετοχής της

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2004 11:17

Με αφορμή τη διακύμανση της τιμής της μετοχής στις τελευταίες συνεδριάσεις, η εταιρεία Δυναμική Ζωή Α.Ε. σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«1) Όλοι οι βασικοί μέτοχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν προέβηκαν σε πώληση μετοχών της εταιρείας.

2) Τα αποτελέσματα της εταιρείας που δημοσιοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες, παρουσιάζουν α) τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να έχει διαμορφωθεί σε 10.443,87 χιλ. ευρώ, αυξημένος κατά 62,0% σε σύγκριση με το Α' εξάμηνο της προηγούμενης χρήσης και τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων σε ενοποιημένο επίπεδο διαμορφώθηκαν σε 5.112,43 χιλ. ευρώ και σε 49,0% σαν ποσοστό επί του κύκλου εργασιών. β) σε εταιρικό επίπεδο τον κύκλο εργασιών να έχει αυξηθεί κατά 36,7% σε σχέση με το Α' εξάμηνο του 2003 και να έχει δια μορφωθεί σε 8.440,61 χιλ. ευρώ.

Τα δε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων να έχουν αυξηθεί σε 4.873,44 χιλ. ευρώ (+16,3% σε σχέση με το Α' εξάμηνο του 2003) και τα καθαρά κέρδη προ φόρων σε 3.896,45 χιλ. ευρώ (+8,9% σε σχέση με το Α' εξάμηνο του 2003).

3) Οι επιχειρηματικές εξελίξεις που είχαν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα, εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας.

4) Όσο αναφορά σε φήμες για τη σύνθεση των μετόχων της εταιρείας, η εταιρεία ανακοινώνει ότι κύριοι μέτοχοι της εταιρεία είναι οι:

α) Μπουγιατιώτη Αναστασία,

β) Γκούμας Λεωνίδας,

γ) Γκούμα Μαρίνα,

ενώ μέτοχοι άνω του 2% είναι είτε θεσμικοί, είτε μέτοχοι που συμμετείχαν στην εταιρεία πριν την εισαγωγή της εταιρείας στο Χ.Α.. Εξακολουθούν να συμμετέχουν με ποσοστό πάνω από 2% οι εταιρείες Venture Capital (ΕΚΕΣ), οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας πριν την εισαγωγή της στο Χ.Α., και που σκοπό έχουν την αξιολόγηση και επένδυση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, σε δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες.

Η διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων της, η δε πρόεδρος και εκ των ιδρυτών της εταιρείας, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Γερμανία, ετοιμάζοντας το άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς, που επίκειται εντός του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα για την αγορά της Γερμανίας στις 20 έως 23 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα γίνεται εκπαιδευτικό σεμινάριο, με κλιμάκιο της θυγατρικής εταιρείας 'The Being BestTM Global Alliance Ltd.', για όλους τους country operators των υπόλοιπων ευρ ωπαϊκών χωρών, των οποίων οι συμφωνίες έχουν ήδη υπογραφεί και ανακοινωθεί, για την έναρξη της προώθησης του Being BestTM.

Σημαντικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν εντός του Οκτωβρίου, για την αγορά της Αμερικής και για τις οποίες η εταιρεία θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα