Χ.Α. - Υποχωρεί ο Γενικός Δείκτης

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2004 11:22
UPD:11:27

ΑΠΩΛΕΙΕΣ καταγράφει από την αρχή της συνεδρίασης ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών του Χ.Α., ο οποίος αυτή την ώρα (11:11) υποχωρεί κατά 0,44%, στις 2.325,42 μονάδες.

Ο τζίρος φθάνει μόλις τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια 25 σημειώνουν άνοδο, 95 υποχωρούν και 61 παραμένουν σταθερές.

Οι τίτλοι της Coca Cola, της Αγροτικής Τράπεζας και της Μότορ Οϊλ σημειώνουν πτώση γύρω στο 1% η κάθε μία. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις μετοχές του δείκτη FTSE/ASE 20 άνοδο σημειώνει μόνο εκείνη της Βιοχάλκο. Ο ΟΤΕ υποχωρεί κατά 0,37%.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Οργανισμός αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την πολιτική για τα ευρυζωνικά δίκτυα δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα DSL Con-Ex. Το φθηνότερο πακέτο σύνδεσης θα είναι, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα, χαµηλότερο των 20 ευρώ, ενώ θα δοθεί έκπτωση 15% στους εναλλακτικούς φορείς.

Σχόλια αναλυτών

Για την τρέχουσα εβδομάδα οι επενδυτές αναμένεται να περιμένουν τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού την Παρασκευή στην ΔΕΘ για τις ιδιωτικοποιήσεις, τη φορολογία επιχειρήσεων, τον αναπτυξιακό νόμο και την ανάπτυξη της οικονομίας στη μετα-ολυμπιακή εποχή, αναφέρει στο πρωινό της σχόλιο η Marfin Hellenic.

Σύμφωνα με τη Fortius Finance AXEΠΕΥ, αν και η γενική εικόνα δεν είναι θετική, εν τούτοις το χθεσινό κλείσιµο στο ενδοσυνεδριακό υψηλό και η απορρόφηση των ρευστοποιήσεων αυξάνουν τις πιθανότητες για την κίνηση του Γ∆ σε θετικές περιοχές σήµερα υπό την προϋπόθεση της απορρόφησης της χαµηλής προσφοράς στις µετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Τα σηµεία στήριξης και αντίστασης είναι οι 2.320 και οι 2.374 µονάδες αντίστοιχα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα