Ζητούν από τους δήμους τη φύλαξη των κινητών περιουσιακών στοιχείων στα Ολυμπιακά ακίνητα

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2004 15:31
UPD:15:35

Συνεργασία ώστε να αξιοποιηθούν με βάση το κοινωνικό συμφέρον οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ζητάει η ΤΕΔΚΝΑ από την κυβέρνηση.

Η ΤΕΔΚΝΑ ενημέρωσε κατά τη σημερινή συνάντησή της με την αναπληρώτρια υπουργό Πολιτισμού Φάνη Πάλλη - Πετραλιά ότι ήδη εκπονεί μελέτη για την ανάπτυξη των Ολυμπιακών ακινήτων, και η κα Πετραλιά διαβεβαίωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να πουληθούν σε ιδιώτες.

Η υπουργός, μάλιστα, απέστειλε σχετικό έγγραφο στους δήμους και ζητάει, η φύλαξη των κινητών περιουσιακών στοιχείων, των ιατρείων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκονται μέσα στα προπονητήρια και τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να αναληφθεί από τους ίδιους τους δήμους.

Στη σημερινή συνάντηση τέθηκε και το θέμα της ολοκλήρωσης των έργων υποδομής και ανάπλασης στους περιβάλλοντες χώρους, έτσι ώστε να υπάρξει σύνδεση των εγκαταστάσεων με τον οικιστικό ιστό των πόλεων.

Τέλος, με πρωτοβουλία της ΚΕΔΚΕ συγκαλείται την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2004, στις 9.30 π.μ., σύσκεψη των δημάρχων των Ολυμπιακών δήμων καθώς και των δήμων που φιλοξενούν Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, με θέμα την αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα