Θεμελιοδομή: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2004 15:40
UPD:15:47

Σε απάντηση της από 6/9/2004 επιστολής του Χ.Α., η εταιρεία Θεμελιοδομή Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«1. Δεν υπάρχουν καθυστερημένες οφειλές της εταιρείας προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

2. Αντιθέτως, η εταιρεία αναμένει - κυρίως από το Ελληνικό Δημόσιο - την είσπραξη καθυστερημένων οφειλών από εκτελεσμένο αντικείμενο έργων της τάξης των 50 εκ. Ευρώ. Το ποσό αυτό εκτιμάται ότι θα αποδοθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2004.

3. Αποτέλεσμα των προαναφερόμενων καθυστερουμένων οφειλών είναι μια προσωρινή και ελεγχόμενη υστέρηση στον προγραμματισμένο ρυθμό πληρωμών προς το προσωπικό μας, που σταδιακά και σε δεκαπενθήμερη βάση αποκαθίσταται, με ορίζοντα τελικής αποκατάστασης στον επιθυμητό και συνήθη ρυθμό πληρωμών το τέλος Οκτωβρίου 2004.

4. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι λόγω ενός άστοχου δημοσιεύματος, διογκώθηκε ένα συνηθισμένο στις επιχειρήσεις θέμα των καιρών, με αποτέλεσμα και να προκληθεί εύλογη ανησυχία στην κοινή γνώμη και τους μετόχους μας και να έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στη φήμη κι αξιοπιστία της εταιρείας μας, όσο και στην πορεία της μετοχής μας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα