PwC: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Booz & Company

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 15:39
UPD:15:45

Την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς της Booz & Company ανακοίνωσε σήμερα η PwC. Κατόπιν διασφάλισης όλων των απαιτούμενων από τις ρυθμιστικές αρχές εγκρίσεων, η Booz & Company αποτελεί επισήμως πλέον τμήμα του δικτύου της PwC.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, όλες οι προϋποθέσεις ολοκλήρωσης της συναλλαγής έχουν επιτευχθεί.Η Booz & Company μετονομάζεται Strategy&. Η νέα επωνυμία, η οποία θα χρησιμοποιείται μαζί με την επωνυμία και το brand της PwC, αντικατοπτρίζει τη δυναμική που φέρνει η Booz & Company στο δίκτυο της PwC, και συγκεκριμένα στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα στρατηγικής, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν τη συμφωνία για όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερομένους φορείς.

Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, η Booz & Company δεν θα έχει το νόμιμο δικαίωμα να χρησιμοποιεί την επωνυμία Booz, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Στο διοικητικό συμβούλιο της PwC Strategy& θα προεδρεύει ο Tony Poulter, Partner της PwC και Consulting Leader διεθνώς. Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Cesare Mainardi, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Booz & Company τα τελευταία δύο χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα