Η British Airways συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2004 10:37

Την έναρξη μιας νέας γραμμής που θα συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο ανακοίνωσε η British Airways. Η νέα γραμμή θα τεθεί σε λειτουργία το Μάρτιο του 2005.

Ο βρετανικός αερομεταφορέας θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη τύπου Boeing 737, ενώ οι ημέρες και ώρες αναχώρησης θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν από τα κεντρικά γραφεία της British Airways στο Λονδίνο.

«Η παρουσία μας στην Ελλάδα αριθμεί αισίως 71 έτη και η British Airways έκρινε πως η σύνδεση της Αθήνας με το Λονδίνο 3 φορές σε καθημερινή βάση δεν επαρκεί πλέον για να καλύψει δεδομένες ανάγκες της συμπρωτεύουσας και της βόρειας Ελλάδας γενικότερα», δήλωσε η Country Commercial Manager της British Airways στην Ελλάδα κα Φρέντι Στίερ.

«Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε την απευθείας σύνδεση και της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, με πτήσεις που θα εκτελούνται από και προς το αεροδρόμιο Gatwick. Η σύνδεση της συμπρωτεύουσας με το Λονδίνο ενισχύει την παρουσία της British Airways στη χώρα μας και τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το ελληνικό επιβατικό κοινό», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα