ΟΤΕ: ADSL σύνδεση που εγκαθιστά ο πελάτης μόνος του

Πιο φθηνά κατά 20,3%
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2004 17:14

Τη διάθεση του Conn-X και νέες χαμηλότερες τιμές για το ADSL, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο ΟΤΕ.

Το Conn-X είναι η πρώτη ADSL σύνδεση του ΟΤΕ που εγκαθιστά ο πελάτης μόνος του (self installed), και η διάθεση αρχίζει από 1η Οκτωβρίου 2004. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ADSL και προσφέρει σύνδεση με υψηλές ταχύτητες (384kbps και 512kbps) για κάθε εφαρμογή, όπως e-mail, games, αποστολή και λήψη αρχείων, γραφικών, μουσικής, video, ταινιών.

Η σύνδεση στο Ιντερνετ είναι μόνιμη, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διαδικασία dial up και login, χωρίς χρονοχρέωση-ΕΠΑΚ. Η σύνδεση του Conn-X παρέχεται τόσο σε PSTN όσο και ISDN γραμμές.

Το πακέτο Conn-X περιλαμβάνει το modem, το CD με τους drivers και τα καλώδια που απαιτούνται για τη σύνδεση καθώς και το CD της πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ειδικό έντυπο με σαφείς οδηγίες για εύκολη εγκατάσταση και σύνδεση από τον πελάτη.

Η σύνδεση ADSL ενεργοποιείται μέσα σε διάστημα 12 ημερών. Παράλληλα, δημιουργείται ειδικό help desk το οποίος αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του ADSL. Η τεχνική υποστήριξη γίνεται από το «1242» (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα).

Με ταχύτητα πρόσβασης εισερχόμενη 384 Kbps/απερχόμενη 128 Kbps το μηνιαίο τέλος για σύνδεση ADSL θα διαμορφωθεί σε 19,9 ευρώ, ενώ με ταχύτητες εισερχόμενη 512 Kbps και απερχόμενη 128 Kbps, 35,90 ευρώ. Το τέλος ενεργοποίησης θα είναι 34,99 ευρώ.

Τα ανωτέρω τέλη περιλαμβάνουν το κόστος ενός διαχωριστή ή δύο φίλτρων. Δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ, τo κόστος του modem ADSL, τα επιπλέον φίλτρα, πέραν των δύο, τα τέλη που θα χρεώνει ο πάροχος για την υπηρεσία του Fast Internet.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμη και ταχύτητα πρόσβασης 1024Κbps.

Oι παραπάνω τιμές είναι μειωμένες κατά 20,3% και ισχύουν από 1/10/2004. Η διάθεση του Conn-X γίνεται από το δίκτυο καταστημάτων του ΟΤΕ, το «134» και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oteshop.gr .

Το Conn-X θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα