Ο Σ. Κομινάκης νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stet Hellas

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2004 13:17
UPD:13:28

Ο κ. Σωκράτης Κομινάκης θα διαδεχθεί τον κ. Νικόλαο Βαρσάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη STET Hellas, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

«Σε μία κρίσιμη περίοδο για την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην εταιρεία τον κ. Κομινάκη, ένα πολύ ικανό στέλεχος με πλούσια επαγγελματική εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες», δήλωσε ο κ. Στέλιος Αργυρός, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της STET Hellas.

O κ. Σωκράτης Κομινάκης

Σχετικά με τη νέα του θέση, ο κ. Κομινάκης επεσήμανε: «Η ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου στην STET Hellas με τιμά ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αναπτύσσει τα λειτουργικά και οικονομικά της μεγέθη μέσα σε ένα πολυσύνθετο περιβάλλον όπως αυτό της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Χτίζοντας πάνω στις βάσεις που έθεσε η επιτυχημένη ηγεσία του κ. Βαρσάκη τα τελευταία τρία χρόνια, θα προχωρήσουμε σε στρατηγικές κινήσεις που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ανοδική πορεία της STET Hellas.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκάλεσε επίσης Συνέλευση Μετόχων στις 12 Οκτωβρίου 2004 προκειμένου να συζητηθούν προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα η αλλαγή της επωνυμίας της από STET Hellas σε TIM Hellas, η αλλαγή του μέγιστου αριθμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και νέοι διορισμοί μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σωκράτης Κομινάκης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος στην Stet Hellas έχοντας 12 χρόνια εμπειρίας σε διευθυντικές θέσεις στην ελληνική αγορά. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στην Procter & Gamble Ελλάδας ως brand manager και το 1996 μετακινήθηκε στην Kraft Jacobs Suchard ως marketing manager υπεύθυνος για όλη την αγορά των ζαχαρωδών όπως επίσης και για το countline business της εταιρείας σε Κεντρική/ Ανατολική Ευρώπη, Μέση ανατολή και Αφρική. Ο κ. Κομινάκης εργάζεται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας από το 1998 όταν ανέλαβε τη θέση του Marketing Manager στην τότε Panafon Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. Στη διάρκεια της θητείας του στην εταιρεία ο κ. Κομινάκης προήχθη σε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης και αρμοδιοτήτων στο τμήμα marketing και από το 2002 ήταν Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Vodafone Ελλάδας καθώς και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας από το 2003.

Ο κ. Σωκράτης Κομινάκης έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο Deree στην Αθήνα και είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα