Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα

Παρόντος και του υπουργού Εργασίας
Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 18:11
UPD:19:15
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Πολ Τόμσεν προσέρχεται στο υπ. Οικονοικών για το νέο γύρο των διαραγματεύσεων των στελεχών της Τρόικα με την ελληνική κυβέρνηση.

Σε εξέλιξη είναι και πάλι η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας μετά από τη μεσημβρινή διακοπή που συμφωνήθηκε προκειμένου οι δυο πλευρές να εξετάσουν την πρόοδο που έχει συντελεστεί έως τώρα.

Στο υπουργείο Οικονομικών αργά το απόγευμα μετέβη και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να μετάσχει στην εν εξελίξει συνάντηση. 

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών εξέφραζε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι υπάρχει πιθανότητα ολοκλήρωσής τους απόψε. 

Πάντως, νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απέφυγε να κάνει εκτίμηση για τον ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης των συζητήσεων, αν και είπε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. 

Μετά τη χθεσινή μαραθώνια συνάντηση, διάρκειας 16 ωρών, στο υπουργείο Οικονομικών, εξακολουθούσε να υπάρχει διάσταση απόψεων σε ό,τι αφορά τις ομαδικές απολύσεις, τις απολύσεις στο Δημόσιο το 2015, την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, αλλά και τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα