Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Δυναμική Ζωή

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2004 11:37
UPD:11:51

Ο κ. Mike Miller αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Δυναμική Ζωή Α.Ε., όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στις 20/9/2004.

Ο κ. Miller έχει διατελέσει μέλος στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών “24 Hour Fitness” και “Fitness First”, των μεγαλύτερων αλυσίδων γυμναστηρίων στον κόσμο και την Ευρώπη αντίστοιχα.

Η κ. Ευτυχία Πυλαρινού, με πολυετή πείρα στο διεθνή χώρο των επενδύσεων, και ο κ. Νικόλαος Αναγνώστου, συνεργάτης της εταιρείας σε θέματα εκπαίδευσης και επιθεώρησης δικτύου από το 1998, τοποθετούνται στο δ.σ. ως μη εκτελεστικό και εκτελεστικό μέλος αντίστοιχα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας διαμορφώνεται ως εξής:

- Αναστασία Μπουγιατιώτη του Δημητρίου, Πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος

- Mike Miller, Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος

- Mark Mastrov, μη εκτελεστικό μέλος

- Λεωνίδας Γκούμας του Κωνσταντίνου, εκτελεστικό μέλος

- Ευτυχία Πυλαρινού του Σπυρίδωνος, μη εκτελεστικό μέλος

- Μαρία Παπαδοπούλου του Κωνσταντίνου, εκτελεστικό μέλος

- Νικόλαος Αναγνώστου του Χρήστου, εκτελεστικό μέλος

- Ανδρέας Νικολόπουλος του Γεωργίου, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος

- Νικόλαος Μαρνέρος του Βασιλείου, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος

- Jan Joost Lokhorst, εκτελεστικό μέλος

- Απόστολος Κώτσης του Ιωάννη, μη εκτελεστικό μέλος

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι αλλαγές στο δ.σ. αποτελούν μέρος του επιχειρηματικού πλάνου με στόχο την κάλυψη νευραλγικών θέσεων από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.

Σημειώνεται ότι οι αποχωρήσαντες από το δ.σ. κ.κ. Γεώργιος Καμαρινός και Ιωάννης Τζίφας, τελούν καθήκοντα γενικού διευθυντή για τις δραστηριότητες στην ελληνική αγορά και επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της εταιρείας αντίστοιχα.

Από 24 Σεπτεμβρίου η καταβολή του μερίσματος

Η καταβολή του μερίσματος της εταιρείας, 0,06 ευρώ ανά μετοχή, θα γίνεται από την 24η Σεπτεμβρίου 2004 από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, Χαρ. Τρικούπη & Κωνσταντινουπόλεως, Περιστέρι, καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 10.00 έως 16.00.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της Δευτέρας 26ης Ιουλίου 2004. Από την Τρίτη 27η Ιουλίου 2004 οι μετοχές της εταιρείας είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα λήψης του παραπάνω μερίσματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα