Νέες συσκευές τρίτης γενιάς από τη Vodafone

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2004 13:07

Νέα σειρά συσκευών τεχνολογίας τρίτης γενιάς πρόκειται να λανσάρει σταδιακά ο Όμιλος Vodafone κατά την περίοδο των Χριστουγέννων σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Οι συγκεκριμένες συσκευές έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω την τεχνολογία τρίτης γενιάς, όπως παρουσιάστηκε μέσα από το Vodafone live! και τη Vodafone Mobile Connect Card κατά τους τελευταίους μήνες.

Ο Όμιλος Vodafone, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει συνάψει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες συσκευών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, όπως την Sharp, Motorola, Sony Ericsson, NEC, Nokia και Samsung, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών βασισμένες στην τεχνολογία τρίτης γενιάς σε όλα τα μήκη τιμών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η νέα σειρά συσκευών - μέρος της οποίας παρέχεται αποκλειστικά από τη Vodafone παγκοσμίως - χαρακτηρίζεται από σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου, της εικόνας και των παιχνιδιών - που πλέον γίνονται τρισδιάστατα - καθώς και στο επίπεδο των παρεχόμενων πληροφοριών. Όλα τα παραπάνω νέα δεδομένα προκύπτουν από τις μεγαλύτερες χωρητικότητες που επιτρέπει η τεχνολογία τρίτης γενιάς.

Συνολικά πρόκειται να διατεθούν στην αγορά 10 νέες συσκευές τρίτη γενιάς, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τις εξής: Sharp 802 και 902, Motorola E1000, V980 και C980, NEC Vodafone 802N, Sony Ericsson V800, Nokia 6630 και Samsung Z110V και Z107V.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές της το πρώτο τηλέφωνο με κάμερα ανάλυσης 2 mega pixel με δυνατότητες αυτόματης εστίασης, οπτικό zoom και οθόνες υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, υπάρχουν συσκευές με δυνατότητες ήχου αντίστοιχες CD player, MP3, στερεοφωνικά ηχεία, video streaming και video telephony - όπου έχει κανείς τη δυνατότητα να βλέπει τον συνομιλητή του.

O Chief Marketing Officer του Ομίλου Vodafone, Peter Bamford, δήλωσε σχετικά: «Το λανσάρισμα των συσκευών τεχνολογίας 3ης Γενιάς που έχουμε σχεδιάσει αποτελεί μια καινοτομία ως προς τον παρεχόμενο αριθμό νέων συσκευών. Επιπλέον, πρόκειται να δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία των υπηρεσιών Vodafone live! με τεχνολογία 3ης Γενιάς. Μέσα στην επόμενη χρονιά το Vodafone live! με την περαιτέρω ενίσχυσή του με την τεχνολογία 3ης Γενιάς πρόκειται να ανοίξει ένα εντελώς νέο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας μέσα από το κινητό τηλέφωνο».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα