Η Δομική Κρήτης για την πτώση της μετοχής της

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2004 12:23
UPD:12:25

«Η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η πορεία της εταιρείας παραμένει σταθερά ανοδική, όπως προκύπτει και από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2004 -αύξηση τζίρου κατά 34,6% και αύξηση κερδών κατά 23,37% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση του 2003».

Τα παραπάνω αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Δομική Κρήτης με αφορμή τη σημαντική πτώση της μετοχής της και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα παραπληροφόρησης του επενδυτικού κοινού σχετικά με τη πορεία της εταιρείας.

Τονίζει επίσης ότι οι κύριοι Μέτοχοι της εταιρείας δεν πραγματοποίησαν οποιαδήποτε πώληση μετοχών στο διάστημα που υπήρξε πτώση της τιμής της μετοχής.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τις τελευταίες δυο ημέρες η χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής παρουσίασε σημαντική πτώση (-17,18% στις 22/09/2004 τιμή κλεισίματος 1,35 ευρώ και -17,78% στις 23/9/2004 τιμή κλεισίματος 1,11 ευρώ) χωρίς όμως να υπάρχει λόγος.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει επίσης τα εξής: «Εντός του Οκτωβρίου 2004 το Αιολικό πάρκο της εταιρείας μας στη θέση Βοσκερό του Δήμου Κρουσώνα θα τεθεί σε λειτουργία. Επίσης από τη θυγατρική εταιρεία Δομική Ακινήτων Α.Ε έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή ψυχαγωγικού κέντρου στην περιοχή Τάλως, Ηρακλείου και η ίδια εταιρεία βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο πολεοδομικού ελέγχου για έκδοση αδείας για την ανέγερση ενός νέου μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πλέον εμπορική περιοχή του Ηρακλείου.

Επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε πώληση ιδίων μετοχών κατά το παρόν διάστημα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την οικογένεια Συνατσάκη - που είναι οι Κύριοι Μέτοχοι της εταιρείας - δεν πραγματοποίησαν οποιαδήποτε πώληση μετοχών στο διάστημα που υπήρξε πτώση της τιμής της μετοχής.

Είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η πρόσφατη πτώση της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής δεν έχει καμία σχέση και δεν συναρτάται από την πορεία της Εταιρείας ούτε από την πώληση μετοχών από τους κυρίους μετόχους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΟΜΙΚ



Σχολιασμένα