Ενδιαφέρον TUI Deutschland για την ελληνική τουριστική αγορά

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 16:29
UPD:16:36
EPA/JULIAN STRATENSCHULTE

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Τουρισμού, ο κ. Friedrich Joussen (φωτογραφία), CEO της TUI, μετέφερε στην υπουργό τη θετική προοπτική της εταιρείας του για περαιτέρω επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

Το ενδιαφέρον του tour operator TUI για την ελληνική τουριστική αγορά επιβεβαίωσε κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας που συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης ΙΤΒ.

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Τουρισμού, ο κ. Friedrich Joussen, CEO της TUI, μετέφερε στην υπουργό τη θετική προοπτική της εταιρείας του για περαιτέρω επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος της TUI, τα πρώτα στοιχεία του 2014 είναι αισιόδοξα για την ελληνική αγορά και δείχνουν το ενδιαφέρον που εμφανίζει για τους Γερμανούς ως τουριστικός προορισμός.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για στενή συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και θα εμπλουτίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν ώστε να είναι ακόμη ελκυστικότερο  στους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την Ελλάδα. 

Επισημαίνεται ότι η TUI Deutschland κατέχει ως εταιρεία του κλάδου κορυφαία θέση στη γερμανική τουριστική αγορά ενώ έχει και άλλες συναφείς δραστηριότητες θυγατρικών εταιρειών της που είναι η Hapag-Lloyd (κρουαζιέρες) & TUI Cruises. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα