Microsoft Ελλάς: Επέκταση συνεργασιών στην περιφέρεια

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2004 11:57

Στη Βόρειο Ελλάδα και την Κρήτη επεκτείνει τις συνεργασίες της η Microsoft Ελλάς συνεχίζοντας την προσπάθεια διαρκούς ενίσχυσης των συνεργατών της πανελλαδικά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η επιλογή αυτή είναι μέρος της στρατηγικής της Microsoft Ελλάδος να επενδύει στην υποστήριξη των συνεργατών της με σκοπό να αναπτυχθούν επιχειρηματικά.

Πιο αναλυτικά, η Microsoft Ελλάς προχώρησε από τον Ιούλιο 2004 στην πρόσληψη δύο υπευθύνων πωλήσεων, του κ. Παναγιώτη Βογιατζή, ο οποίος έχει την ευθύνη για τους συνεργάτες της εταιρείας στη Βόρειο Ελλάδα και προέρχεται από την Altec Α.Β.Ε.Ε., και του κ. Φραγκίσκου Λαμπρινού, υπεύθυνο για τους συνεργάτες στην Κρήτη, προερχόμενο από την Πουλιάδη & Συνεργάτες Α.Ε.Β.Ε.

Στο πλαίσιο αυτής της ενίσχυσης των τοπικών επιχειρηματικών παραγόντων, η Microsoft Ελλάς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία πέντε ειδικές εκδηλώσεις «Microsoft Roadshows» καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της περιφέρειας. Συγκεκριμένα, από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 17 Ιουνίου 2004 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, την Πάτρα και τα Ιωάννινα, τις οποίες παρακολούθησε πλήθος συνεργατών της Microsoft. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις «Microsoft Roadshows» θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Microsoft Ελλάς σκοπεύει να συνεχίσει την προσπάθεια για τη διαρκή ενίσχυση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων πληροφορικής και σε όλη την Ελλάδα. Στα άμεσα σχέδια της Microsoft Ελλάς βρίσκεται η πόλη της Πάτρας ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες επαρχιακές πόλεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα