Σε αναζήτηση λύσεων για ΟΑ, ΟΤΕ

Μ. Λιάπης: Yπάρχει σχεδιασμός για την εξυγίανση του ΟΤΕ
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2004 16:32

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ αγοραστή για την Ολυμπιακή Αεροπορία, βρίσκεται η κυβέρνηση, ενώ για τον ΟΤΕ θα συνεχιστεί ο διάλογος «ώστε να εξυγιανθεί και να γίνει κερδοφόρος», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Αναζητάμε αγοραστή για να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας περί ιδιωτικοποίησης κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να αγοραστεί η Ολυμπιακή επ' ωφελεία και της κοινωνίας και των εργαζομένων», δήλωσε ο κ. Λιάπης, χωρίς να διευκρινίσει αν υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές.

Ερωτηθείς αν συμμερίζεται την άποψη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Παναγιώτη Βουρλούμη για αναγκαστικές συνταξιοδοτήσεις στον ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/09/30/964427.htm , που έχει πυροδοτήσει αντιπαράθεση του κ. Βουρλούμη και των συνδικαλιστών του Οργανισμού, με πρώτη τη ΔΑΚΕ, ο κ. Λιάπης, απάντησε «Ολα αυτά θα γίνουν εν καιρώ, υπάρχει σχεδιασμός. Ο κ. Βουρλούμης άρχισε έναν διάλογο με τους εργαζομένους από χθες, θα συνεχιστεί αυτός ο διάλογος για να καταλήξουμε στην καλύτερη λύση όσον αφορά τον ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/09/30/964616.htm ».

Οι συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι, την ώρα που ζητούνται θυσίες από τους εργαζόμενους, οι υπαίτιοι της απαξίωσης της επιχείρησης παραμένουν άθικτοι.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα