Νέα υπηρεσία από την TIM

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2004 16:36

Νέες δυνατότητες προσφέρει στους πελάτες της η TIM μέσω της υπηρεσίας "2inOne". Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, μέσω της εν λόγω υπηρεσίας οι πελάτες της ΤΙΜ έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν σε μία συσκευή και σε μία SIM κάρτα δύο διαφορετικούς αριθμούς: είτε δύο συνδέσεις με συμβόλαιο, είτε μια σύνδεση με συμβόλαιο και μία καρτοκινητής τηλεφωνίας είτε δύο συνδέσεις καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η εναλλαγή μεταξύ των αριθμών γίνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το μενού 2inOne το οποίο εμφανίζεται αυτόματα στις επιλογές της συσκευής. Οι πελάτες της ΤΙΜ μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν τη δυνατότητα να δέχονται ταυτόχρονα κλήσεις και στους δύο ή μόνο στον ένα αριθμό.

Προκειμένου να αποκτήσουν την υπηρεσία "2inOne" οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα ΤΙΜ ή κατάστημα του δικτύου των εμπορικών συνεργατών της εταιρείας και να προμηθευτούν δωρεάν τη σχετική SIM κάρτα, η οποία διαθέτει χώρο αποθήκευσης 250 τηλεφωνικών αριθμών και 40 SMS και για τις δύο αριθμούς. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πραγματοποιείται σε μία εργάσιμη μέρα.

Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία "2inOne" είναι 12 ευρώ (6 ευρώ για κάθε αριθμό), ενώ το μηνιαίο πάγιο είναι 1,4 ευρώ για κάθε αριθμό με συμβόλαιο. Για τους αριθμούς καρτοκινητών δεν υπάρχει χρέωση μηνιαίου παγίου.

Για να γνωρίσουν οι πελάτες ΤΙΜ την πρωτοποριακή υπηρεσία "2inOne" η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% στο κόστος εγγραφής σε όσους πελάτες της που θα την ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα