Profile: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Globalsoft

Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2004 15:46

Υπεγράφη η τελική συμφωνία εξαγοράς ποσοστού 70% του μετοχικού κεφαλαίου της Globalsoft από την Profile.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας αυτής, η Profile ενισχύει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση της στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αποκτώντας πλέον αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στη χώρα μας και στη μετάδοση χρηματιστηριακών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο (real time).

Η Globalsoft, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Profile, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μετάδοσης χρηματιστηριακών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο μέσω του προγράμματος Monoploy, κυρίως με τηλεοπτικό και δορυφορικό σήμα, σε τράπεζες, ΑΧΕΠΕΥ, ΑΕΔΑΚ, ΑΕΛΔΕ κλπ αλλά και σε εταιρείες και ιδιώτες που παρακολουθούν τη χρηματιστηριακή αγορά.

Η Profile προτίθεται να ενισχύσει την δραστηριότητα της Globalsoft με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προέρχονται από την υπάρχουσα δραστηριότητα της πρώτης στον τομέα των δεδομένων αγοράς και υπηρεσιών λογισμικού ανάλυσης (Market Data & Analytics).

Οι ιδρυτές και τα στελέχη της Globalsoft κκ Κούσης, Βουρλάκου και Αλεξιάς έχουν δεσμευτεί να παραμείνουν στην εταιρεία και μάλιστα με ενισχυμένες αρμοδιότητες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα