Ημερίδα για την εταιρική σχέση Δημόσιας Διοίκησης - Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 13:37
UPD:13:41

Ο προσδιορισμός του επιτελικού κράτους, η επιλογή, υποστήριξη και ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, η νέα δυναμική στη δημόσια διοίκηση και οι ενδεικτικές περιοχές συνεργασίας Δημόσιου – Ιδιωτικού τομέα είναι τα θέματα που θα προσεγγίσει ημερίδα του Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΤΟΜΔΔΑ) της ΕΕΔΕ.

Η ημερίδα με θέμα «Η εταιρική σχέση Δημόσιας Διοίκησης και Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).

Επίσημος ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ, μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν επίσης ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Nick Malyshev, επικεφαλής του τομέα ρυθμιστικής πολιτικής και της Διεύθυνσης Δημόσιας Διακυβέρνησης και Εδαφικής Ανάπτυξης στον ΟΟΣΑ, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος. 

Στη συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που θα κλείσει την ημερίδα θα συμμετάσχουν η Υφυπουργός κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου,  ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Γραφείου Αθηνών Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών & Χρηματοδοτικών Υποθέσεων Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας Ομίλου Interamerican και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΟΜΔΔΑ, κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα