Η Ελλάδα στο Mobile World Congress 2014

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 16:02
UPD:16:17

Για τη Βαρκελώνη αναχωρεί σε λίγες ημέρες η επιχειρηματική αποστολή η οποία θα στελεχώσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ελληνικό περίπτερο στο Mobile World Congress.

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία να οργανώσει την ελληνική συμμετοχή στη σημαντικότερη διεθνή εκδήλωση για τις ψηφιακές επικοινωνίες.

Με βασικό σύνθημα “Challenge Accepted”, στο περίπτερο θα παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες 30 ελληνικών καινοτομικών εταιρειών. Μαζί τους, για πρώτη φορά, θα παρουσιάσουν το έργο τους ερευνητικοί και ακαδημαϊκοί φορείς, καθώς και «νεοφυείς» επιχειρήσεις - startups, οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία στις διεθνείς  αγορές.

Η ελληνική αποστολή τελεί και φέτος υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και συγκεκριμένα συν-διοργανώνεται με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων και τον Οργανισμό Invest in Greece.

Η εκδήλωση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας θα διαρκέσει από τις 24 ως τις 27 Φεβρουαρίου. Πέρυσι την είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες, στη συντριπτική πλειοψηφία τους υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1700 και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που την κάλυψαν, τις 3.500.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα