COSMOS ABEKME: «Παγώνει» την επαναδιαπραγμάτευση στο ΧΑ

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2004 21:43

Σχετικά με την αίτηση της εταιρείας COSMOS ABEKME για την επαναδιαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του ΧΑ των μετοχών της, το ΧΑ για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού γνωρίζει τα εξής:

Η εταιρεία COSMOS ABEKME με την από 28/9/2004 επιστολή της προς την Εγνατία Τράπεζα, ανάδοχο για την επαναδιαπραγμάτευση, την οποία κοινοποίησε και στο ΧΑ, αναφέρει ότι:

«Σας έχουμε τηρήσει ενήμερους της αλληλογραφίας που έχουμε ανταλλάξει με το ΧΑ τους τελευταίους 12 μήνες. Υπό τις συνθήκες αυτές φρονούμε ότι, εις το παρόν στάδιο δε θα πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες επικαιροποίησης του φακέλου μας. Προς αποφυγήν λοιπόν περαιτέρω δαπανών, σας παρακαλούμε να αποδεχτείτε την διακοπή της συμβάσεως αναδοχής, και εφόσον διαφοροποιηθούν οι υφιστάμενες συνθήκες θα διαπραγματευθούμε εκ νέου τη σύναψη νέας συμβάσεως».

Ο ανάδοχος με την από 29/9/2004 επιστολή του γνώρισε προς το ΧΑ και την εταιρεία ότι:

«Σε συνέχεια της από 28/9/2004 σχετικής επιστολής σας με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι αποδεχόμαστε την λύση του από 30/8/2000 συμφωνητικού αναδοχής για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα