Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποκλείει το ενδεχόμενο επιθετικής εξαγοράς της

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2004 15:12
UPD:15:32

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποκλείει «οριστικά και διά παντός» οποιαδήποτε πιθανότητα επιθετικής εξαγοράς της εταιρείας, καθώς η «πλειοψηφία των μετόχων της στηρίζει ανεπιφύλακτα την σημερινή διοίκησή της υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, μέτοχο και ιδρυτή της εταιρείας», όπως επαναλαμβάνει σε ανακοίνωσή της.

Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 27 χρόνων παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε επίσης τα εξής: Τη δημιουργία τρών Γενικών Διευθύνσεων (Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων, Γενική Διεύθυνση Διαχειρίσεως Χαρτοφυλακίου, Γενική Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών) μέσω των οποίων διασφαλίζεται η λειτουργική και διοικητική συνοχή και συνέχεια της εταιρίας ανεξάρτητα από σχέσεις ιδιοκτησίας ή μη.

Την επανίδρυση της εταιρείας με την ενεργό συμμετοχή 2500 εργαζομένων, την εισαγωγή στην αγορά μιας νέας γενιάς προϊόντων και υπηρεσιών προσανατολισμένων στις ανάγκες της κοινωνίας για την πλήρη και απόλυτη προστασία του εισοδήματος, της οικογένειας, της περιουσίας και της ποιότητας ζωής των πελατών της καθώς και ειδικών επενδυτικών προϊόντων.

Στόχος είναι επίσης η προοδευτική επιστροφή της εταιρείας σε ουσιαστική κερδοφορία παρά τις αντίξοες συνθήκες και το οξύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ήδη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η αύξηση της παραγωγής με Αύγουστο 2004 υπερέβη το 20%, ενώ σημειώθηκε πτώση των Γενικών Εξόδων κατά 5%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΠΙΚ



Σχολιασμένα