Πετρέλαιο: Διαβεβαιώσεις για αυτοσυγκράτηση έλαβε ο Σιούφας

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2004 20:57

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, μετά τη συνάντησή του με τους φορείς της αγοράς των πετρελαιοειδών http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/14/969533.htm , δήλωσε ότι ζήτησε από τα διυλιστήρια, τις εταιρείες εμπορίας και τους πρατηριούχους να δείξουν αυτοσυγκράτηση, για να υπάρξει η μικρότερη δυνατή επίπτωση από τις μεγαλύτερες, τα τελευταία 25 χρόνια, αυξήσεις των διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Οπως είπε, τόν διαβεβαίωσαν ότι θα λειτουργούν με αυτοσυγκράτηση.

«Σε κάθε περίπτωση, η πολιτεία και οι υπηρεσίες της θα είναι παρούσες για αυστηρούς και συστηματικούς ελέγχους. Για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της νοθείας και κάθε φαινομένου αισχροκέρδειας», πρόσθεσε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ) Σωτήρης Χριστογιάννης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΕΠΕ Βασίλης Σεραφειμάκης, η πρόεδρος της Ενωσης Εταιρειών Πετρελαιοειδών (ΕΝΕΠ) Μαριλένα Αποστολίκα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Δημήτρης Μακρυβέλιος και ανώτατα στελέχη από τα διυλιστήρια της χώρας, ΕΛΠΕ και Motor-Oil.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα