Νέες πτήσεις από την Emirates Airline

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2004 12:49

Τα σχέδιά της για την ένταξη της δεύτερης ημερήσιας πτήσης από το Ντουμπάι στο Περθ της Αυστραλίας ανακοίνωσε η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι. Η πτήση πρόκειται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2005 και θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου A340-500.

Η εταιρεία θα αυξήσει παράλληλα τις πτήσεις της από το Ντουμπάι προς τη Μελβούρνη από 13 σε 14 την εβδομάδα, από τις 6 Δεκεμβρίου 2004. Έως σήμερα η Emirates εκτελεί καθημερινά πτήσεις στη Μελβούρνη μέσω της Σιγκαπούρης, ενώ θα προστεθεί μία απευθείας πτήση Ντουμπάι – Μελβούρνη, εξυπηρετώντας έτσι τον προορισμό προς Αυστραλία σε ημερήσια βάση.

Η παροχή απευθείας πτήσης θα επεκταθεί μελλοντικά και προς το Christchurch της Νέας Ζηλανδίας.

Με τις νέες αυτές πτήσεις, η Emirates θα πραγματοποιεί 28 πτήσεις εβδομαδιαίως στη Νέα Ζηλανδία, καθημερινή πτήση στο Christchurch, και πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα προς το Auckland. Από τον Οκτώβριο του 2005 η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις δύο φορές την ημέρα προς το Σύδνεϋ, το Πέρθ, τη Μελβούρνη, και ημερήσια πτήση προς το Brisbane.

Η Emirates Airline τιμήθηκε με τον τίτλο ‘Best Middle East/African Airline’ από τα διεθνούς φήμης TTG Asia Travel Awards. Οι αναγνώστες του TTG Asia και του TTG China, των δημοφιλέστερων εκδόσεων στην αγορά τουρισμού της Ασίας, βράβευσαν την Emirates με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα