Τριπλή περιβαλλοντική διάκριση για ΟΤΕ, Cosmote

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 12:32
UPD:13:18

H κ. Kατερίνα Περίσση, αναπληρώτρια υποδιευθύντρια εταιρικής υπευθυνότητας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ΟΤΕ-COSMOTE, τη στιγμή που έχει παραλάβει από τον κ. Παύλο Θωμόγλου, Αντιπρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), το Grand Award της κατηγορίας “Waste Management”.

Με τρία βραβεία στον διαγωνισμό Environmental Awards 2014 έκλεισε το 2013 για τον ΟΤΕ και την Cosmote για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τους.

Οι δύο εταιρείες επιβραβεύτηκαν, για δεύτερη χρονιά, για τις πρακτικές τους στη χρήση σύγχρονης τεχνολογία για την ελαχιστοποίηση απορριμμάτων και τη βέλτιστη διαχείρισή τους με το Grand Award, της κατηγορίας Waste Management.

Σε ιδιαίτερα εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά φέτος, στις 18 Δεκεμβρίου 2013, η τελετή απονομής των Environmental Awards 2014.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αξιοσημείωτες ήταν οι επιδόσεις του ΟΤΕ και της Cosmote στην υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού κτιρίων ή αστικών περιοχών για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την προστασία του περιβάλλοντος και βραβεύτηκαν με Gold, στην κατηγορία Sustainable Built Environment, Passive House.

BOUSSIAS COMMUNICATIONS

Διακρίθηκαν επίσης ως επιχειρήσεις, που έχουν εφαρμόσει πετυχημένες πρακτικές για τη διαχείριση και μείωση των εκπομπών που προκύπτουν από τη λειτουργία τους, συμπεριλαμβανομένων και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με Silver βραβείο, στην κατηγορία Climate Protection-GHG Offset.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα