Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2004 10:35
UPD:10:45

«Κατά τη σηµερινή συνεδρίαση είναι πιθανό να σηµειωθεί αποκόμιση κερδών στον τραπεζικό κλάδο», εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει επίσης τα εξής: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε µε άνοδο λόγω τεχνικής αντίδρασης. Η µετοχή του ΟΤΕ σηµείωσε αύξηση 4,99% η οποία οφείλεται στην εισροή θετικών νέων και στο αγοραστικό ενδιαφέρον ξένων θεσµικών επενδυτών. Ο κλάδος των τραπεζών επίσης κινήθηκε ανοδικά πριν από τη σηµερινή ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου της Alpha Bank. Τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank ανήλθαν στα 305 εκ. ευρώ, ελάχιστα χαµηλότερα από τις εκτιµήσεις των αναλυτών (308,5 εκ. ευρώ)».

«Στη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης κινήθηκε µόνιµα µε θετικό πρόσηµο κλείνοντας κοντά στο υψηλό ηµέρας και συγκεκριµένα στις 2.463,08 µονάδες. Όµως, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο, προκειµένου να βρεθεί πάνω από το επίπεδο της σηµαντικότατης τεχνικής αντίστασης που οριοθετείται στην περιοχή των 2.474 µονάδων», αναφέρει μεταξύ άλλων στο πρωινό της σχόλιο η Merit Χρηματιστηριακή.

Σύμφωνα με την Aspis Bank, στην κατεύθυνση των διεθνών αγορών αναμένεται να κινηθεί η ελληνική αγορά, η οποία μετά από τη διόρθωση της Δευτέρας πραγματοποίησε χθες ισχυρό rebound δείχνοντας ότι διατηρεί το θετικό momentum των προηγούμενων συνεδριάσεων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα