Intralot: Μέγας χορηγός του διεθνούς συνεδρίου ICE 2014

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 16:05
UPD:16:06
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μέγας Χορηγός του Διεθνούς Συνεδρίου «ICE Conferences 2014», που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 3-5 Φεβρουάριου, θα είναι η Intralot.

Η εταιρεία θα έχει ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα του συνεδρίου με τρία από τα κορυφαία στελέχη της ως κεντρικούς ομιλητές στις θεματικές ενότητες «International Casino», «Mobile Gaming» και «Next Generation Lotteries Conferences».

Ταυτόχρονα θα παρουσιάσει στην Έκθεση ICE, που διεξάγεται στις 4-6 Φεβρουαρίου, το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών της.

«Η χορηγική υποστήριξη της Intralot αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου του Συνεδρίου της ICE και προσθέτει περαιτέρω αξία στο όνομα της ICE. Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την Intralot και προσδοκούμε σε μία εξαιρετικά  επιτυχημένη διοργάνωση», δήλωσε ο Julian Graves, Managing Director του Συνεδρίου ICE.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, ανέφερε από την πλευρά του: «Η ICE αποτελεί πλέον μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του κλάδου και είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε ο Μέγας Χορηγός αυτού του σημαντικού Συνεδρίου. Αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας να υποστηρίζουμε διεθνείς εκδηλώσεις υψηλού κύρους που έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και να ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ τους προς όφελος ολόκληρης της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών».
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα