Intralot: Πιστοποίηση Responsible Gaming σε λοταρία του Μαρόκου

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 10:52
UPD:10:53

Διπλή πιστοποίηση για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming) έλαβε η Λοταρία του Μαρόκου “La Marocaine des Jeux et des Sports (MDJS)”, στην οποία η Intralot παρέχει λειτουργικές υπηρεσίες και τεχνολογία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών και τη Παγκόσμια Ένωση Λοταριών.

Κατόρθωσε, μάλιστα, να γίνει η πρώτη Λοταρία στην Αφρική που έλαβε αυτές τις πιστοποιήσεις, όπως αναφέρει η Intralot σε ανακοίνωσή της.

Η τελευταία, μέσω της θυγατρική της, Intralot Maroc, «συνέβαλε καταλυτικά στη διπλή πιστοποίηση της MDJS χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της, η οποία  ενσωματώνει λειτουργίες Responsible Gaming, καθώς και την επιχειρησιακή τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικής και πρακτικών  Responsible Gaming στην καθημερινή λειτουργία της Λοταρίας, τόσο στα επίγεια σημεία πώλησης, όσο και στα Διαδραστικά κανάλια».

«Η στρατηγική Responsible Gaming της Intralot σε όλες τις χώρες, όπου έχει παρουσία, είτε ως αδειοδοτημένος διαχειριστής λοταρίας, είτε ως τεχνολογικός πάροχος, είναι να διασφαλίσει πως οι παίκτες θα έχουν την επιλογή καλά σχεδιασμένων παιχνιδιών σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, μέσω ενός συνόλου πολιτικών και πρακτικών που έχουν ως στόχο την προστασία των ανηλίκων, την προστασία από τον παράνομο και εθιστικό τζόγο, καθώς και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας τυχόν ανεπιθύμητων επιπτώσεων στην κοινωνία. Και στο Μαρόκο, η στρατηγική μας είναι ακριβώς αυτή», δήλωσε η Αρετή Μάρκου, Deputy General Manager της INTRALOT Maroc.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα