Παρέμβαση Σιούφα μετά από καταγγελίες για τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στη Θεσ/νικη

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2004 13:44

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ύστερα από σχετικές καταγγελίες πολιτών και δημοσιεύματα του Τύπου της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία οι υπηρεσίες της ΔΕΗ την Τετάρτη 27η Οκτωβρίου, έκλεισαν από τις 10.30, επικοινώνησε χθες (28η Οκτωβρίου) με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Στέργιο Νέζη από τον οποίο ζήτησε την άμεση διερεύνηση των σχετικών καταγγελιών και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ώστε να μην υπάρξει επανάληψη παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

Για το ίδιο θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης απέστειλε σήμερα προς τον κ. Στ. Νέζη και γνωστοποίησε προς τον πρόεδρο του δ.σ. της ΔΕΗ Ιωάννη Παλαιοκρασσά επιστολή, με την οποία ζητάει να σταλεί στη Θεσσαλονίκη «ο αρμόδιος Γενικός Διευθυντής για επιτόπου εξέταση των σχετικών καταγγελιών.

... Με αφορμή αυτό το περιστατικό να επανεξετάσετε το σύνολο των αποφάσεων και εγκυκλίων σας για τον τρόπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πολιτών σε όλη τη χώρα. Οι κυρώσεις στους υπευθύνους που πήραν την «πρωτοβουλία» να κλείσουν τα γραφεία δεν μπορεί παρά να είναι παραδειγματικές.

Αναμένω εντός πέντε ημερών πλήρη ενημέρωση για τα παραπάνω».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα