Η Alcan εξετάζει τις προσφορές για την Αλουμίνιον της Ελλάδος

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2004 13:23

«Η Alcan παρέλαβε και επί του παρόντος εξετάζει διάφορες έγγραφες προσφορές από ενδιαφερόμενους επενδυτές, αλλά δεν έχει λάβει καμμία απόφαση για κάποια από τις προαναφερόμενες προσφορές ή/και για τη συνέχιση ή το χρονοδιάγραμμα των σχετικών συζητήσεων».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων η Αλουμίνιον της Ελλάδος προς το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Alcan δεσμεύθηκε να ενημερώσει την Αλουμίνιον της Ελλάδος και τους μετόχους της αμέσως μόλις ληφθεί μία οριστική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Νοεμβρίου εκπνέει η δεσμευτικότητα της προσφοράς την οποία υπέβαλε ο όμιλος Μυτιληναίου για την απόκτηση του 60% των μετοχών της Αλουμίνιον της Ελλάδος. Ο ελληνικός μεταλλουργικός όμιλος με επιστολή του στο χρηματιστήριο επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι πράγματι ήταν μεταξύ των εταιρειών που υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: «Σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας υπέβαλε πράγματι εγγράφως δεσμευτική προσφορά στον πλειοψηφούντα μέτοχο της εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδος, (σ.σ: στην καναδική εταιρεία Alcan) για την εξαγορά ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω εταιρείας. Η δεσμευτικότητα της προσφοράς μας εκπνέει, όπως μας ζητήθηκε, στις 6 Νοεμβρίου 2004».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα