Ντρουκφάρμπεν: Δεν ξέρουμε τίποτα για την άνοδο της μετοχής

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2001 17:57

Δεν υφίσταται οποιαδήποτε εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά μεγέθη και τις προοπτικές της εταιρείας που να αιτιολογεί την απότομη αύξηση της τιμής και του όγκου συναλλαγών των μετοχών της Ντρουκφάρμπεν, σχολιάζει η εταιρεία, με επιστολή της στο ΧΑΑ.

Στην ίδια επιστολή σημειώνει επίσης, ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2001 της εταιρίας, που θα δημοσιευτούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα του αντίστοιχου εξαμήνου του 2000. Επίσης, δεν υφίσταται οποιαδήποτε πληροφορία που δεν έχει δημοσιοποιηθεί έως σήμερα ως προς την εταιρεία ή και τις μετοχές της, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την τιμή της μετοχής.

Με δήλωσή του προς την εταιρεία, ο πλειοψηφών μέτοχος Γεώργιος Καραβασίλης δεν έχει μεταβάλλει και δεν προτίθεται να μεταβάλει ουσιωδώς το ποσοστό συμμετοχής του στην εταιρεία και σε κάθε περίπτωση δεν προτίθεται να μειώσει τη συμμετοχή του σε ποσοστό χαμηλότερο της καταστατικής πλειοψηφίας.

Με βάση τα παραπάνω, η διοίκηση της εταιρίας συνιστά στο επενδυτικό κοινό να βασίζει την επενδυτική του απόφαση στα θεμελιώδη μεγέθη και στις πραγματικές προοπτικές της εταιρείας, όπως αυτά αποτυπώνονται στις επίσημες εταιρικές εκδόσεις (δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, ετήσιο δελτίο, κ.λπ.) και στις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα