Eurobank: Διακρίσεις από διεθνή περιοδικά το 2013

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 16:11
UPD:16:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σειρά διακρίσεων στην εξυπηρέτηση πελατών για τις υπηρεσίες Private Banking, Συναλλακτικής Τραπεζικής, Θεματοφυλακής και Διεθνών Πληρωμών πέτυχαν οι αντίστοιχες μονάδες της Eurobank στη διάρκεια του 2013, με βραβεύσεις από διεθνή εξειδικευμένα περιοδικά του χρηματοπιστωτικού χώρου.

Συγκεκριμένα, το Private Banking της Eurobank διακρίθηκε ως Best Private Bank in Greece από το διεθνές περιοδικό World Finance για το 2013. Πρόκειται για την όγδοη διάκριση στα τελευταία εννιά χρόνια που λαμβάνει το Private Banking της Eurobank ως Best Private Bank in Greece από τα διεθνή περιοδικά Euromoney και World Finance.

Επίσης η Eurobank αναδείχθηκε καλύτερη τράπεζα για τρίτη συνεχή χρονιά στον τομέα παροχής υπηρεσιών Cash Management σε εταιρικούς και ναυτιλιακούς πελάτες στην Ελλάδα (Best Domestic Cash Manager in Greece)  από το διεθνές περιοδικό Euromoney.

Η Eurobank αναδείχθηκε ακόμη καλύτερη τράπεζα υπηρεσιών e-Banking για εταιρείες στην Ελλάδα για το 2013 (Best Corporate/Institutional Internet Bank in Greece 2013) για πέμπτη χρονιά από το περιοδικό Global Finance.

Επίσης, το εξειδικευμένο διεθνές περιοδικό Global Finance ανακήρυξε τη Eurobank, για άλλη μια χρονιά, ως τον Κορυφαίο Θεματοφύλακα στην Ελλάδα για το 2013. Αντίστοιχα, το διεθνές περιοδικό Global Custodian ανακήρυξε τη Eurobank, για άλλη μια χρονιά, ως Κορυφαίο Θεματοφύλακα (Top Rated) στην Ελλάδα για το 2013. 

«Οι παραπάνω διακρίσεις αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των  υπηρεσιών που η Eurobank προσφέρει στους πελάτες της για την κάλυψη των αναγκών τους σε κρίσιμους τομείς», επισημαίνει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα