Byte - Cyberce: Έργο 1,05 εκατ. για την Κοινωνία της Πληροφορίας

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 11:07
UPD:14:07
SHUTTERSTOCK

Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών «Ψηφιακές Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας».

Σύμβαση για την εκτέλεση του αναληφθέντος έργου «Ψηφιακές Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας» υπέγραψαν η ένωση εταιρειών Byte - Cyberce και η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.051.294,97 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α, και η συνολική διάρκεια υλοποίησής του είναι 20 μήνες από την έναρξή του, όπως αυτή καθορίζεται στη σύμβαση.

Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών «Ψηφιακές Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας», με σκοπό την βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας της Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα