4ο Εθνικό Συνέδριο της ΕΕΧΜΤ

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 19:00
UPD:19:11

Το 4ο Εθνικό της Συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Εταιρεία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ), σε συνεργασία με τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείο Κρήτης, το ESCP Europe Business School (Research Centre for Energy Management), το Audencia Nantes School of Management, και το ΑΤΕΙ Πειραιά.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 20 ως τις 21 Δεκεμβρίου.

Η ΕΕΧΜΤ ιδρύθηκε το 2010 στην Ελλάδα και ήδη στα τρία χρόνια της λειτουργίας της έχει αναπτύξει ερευνητική δράση σε θέματα σχετικά με τη χρηματοοικονομική μηχανική και το τραπεζικό μάνατζμεντ. Εκτός από την Ελλάδα, η ΕΕΧΜΤ έχει οργανώσει τα τελευταία χρόνια συνέδρια και στο εξωτερικό (Λονδίνο το 2012 και Παρίσι το 2013).

Στόχος του 4ου Εθνικού Συνεδρίου της ΕΕΧΜΤ είναι να υποστηρίξει την ανταλλαγή και διακίνηση ιδεών σχετικών με τη χρηματοοικονομική μηχανική και τραπεζική στον ελληνικό χώρο. Επιπλέον το συνέδριο στοχεύει στην παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τη διάδοση μεθοδολογιών για την ανάλυση και λήψη αποφάσεων στο χώρο της χρηματοοικονομικής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρία στρογγυλά τραπέζια αφιερωμένα στους τρόπους ανάκαμψης της οικονομίας και των επιχειρήσεων, τις προοπτικές και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα τιμηθεί ο καθηγητής Σταύρος Θωμαδάκης, ο οποίος θα δώσει και διάλεξη για τη νέα ανάπτυξη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς (Σάββατο 21/12, ώρα 11:00).

Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Τη διοργάνωση του συνεδρίου υποστηρίζουν η Εθνική Ασφαλιστική, η Attica Ventures, η αλυσίδα super market ΙΝΚΑ και η εταιρεία «Ανασυγκρότησης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα