Εγκρίθηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή ο νέος αναπτυξιακός νόμος

Θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου στις 13:30
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2004 12:09
UPD:12:16

Εγκρίθηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή ο νέος αναπτυξιακός νόμος.

Το νομοσχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας και την περιφερειακή σύγκλιση θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, στις 13:30.

«Νόμο – τομή», χαρακτήρισε το νέο αναπτυξιακό νόμο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για ένα νόμο «που θα δώσει καινούργια πνοή στην ανάπτυξη της χώρας και την ελληνική περιφέρεια».

«Είναι πραγματικά ένας νόμος τομή στην ανάπτυξη της χώρας και για την ελληνική περιφέρεια. Όλοι οι κλάδοι της Οικονομίας ενισχύονται. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στον Τουρισμό, στις υπηρεσίες και στις λιγότερο αναπτυγμένες περιφέρειες της χώρας. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια που υπήρχαν για να βοηθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη και την περιφερειακή σύγκλιση», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής, ο υπουργός Οικονομίας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, δήλωσε πως με το νέο αναπτυξιακό νόμο «θα υπάρξει ανάπτυξη παντού και ανάπτυξη για όλους». «Η ώρα της ελληνικής περιφέρειας, η στροφή στην ελληνική περιφέρεια γίνεται πράξη με τις διατάξεις αυτού του νόμου», υπογράμμισε ο κ. Σιούφας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα