Νέες επενδύσεις στην Ελλάδα εξετάζει η Fairfax

Συνέντευξη του επικεφαλής της καναδικής εταιρείας στο Reuters
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 14:53
UPD:17:09
REUTERS/AARON HARRIS

«Μας αρέσει η Ιρλανδία και η Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πρεμ Γουάτσα (φωτογραφία αρχείου).

Νέες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα εξετάζει η καναδική χρηματοπιστωτική εταιρεία Fairfax, η οποία συμμετέχει ήδη στη Eurobank Properties με ποσοστό 41%.

«Μας αρέσει η Ιρλανδία και η Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πρεμ Γουάτσα, σε συνέντευξή του στο Reuters, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχουμε κάνει πολλές επενδύσεις σε μετοχές στην Ελλάδα και την Eurobank Properties… και φυσικά κοιτάζουμε και για άλλες ευκαιρίες στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γουάτσα, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει αν ενδιαφέρεται ειδικά για μια επένδυση στη Eurobank.

Η Fairfax ανακοίνωσε τον Οκτώβριο την αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρεία ακινήτων Eurobank Properties από το 19% στο 41%. Όπως παρατηρεί, μάλιστα, το Reuters, η καναδική εταιρεία έχει αναφερθεί ως πιθανός επενδυτής στην Eurobank, μητρική της Eurobank Properties.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα