Cosmote: Δημιουργία Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2004 14:02

Τη δημιουργία Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων ανακοίνωσε η Cosmote, με στόχο «η νέα οργανωτική δομή να οδηγήσει την εταιρεία σε ακόμα δυναμικότερη πορεία, ανταποκρινόμενη στο νέο περιβάλλον προκλήσεων που δημιουργείται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Eπικεφαλής της νέας Διεύθυνσης αναλαμβάνει η κ. Μαριλένα Φατσέα, η οποία ηγείτο από το 2001 του έργου της Χορηγίας των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Cosmote.

Στο δυναμικό της νέας Διεύθυνσης εντάσσονται στελέχη της πρώην Διεύθυνσης Ολυμπιακής Χορηγίας αλλά και της Υποδιεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ, τα οποία εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση του μεγάλου έργου της Ολυμπιακής Χορηγίας αλλά και αντίστοιχα για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με σημαντικούς παράγοντες, στο πλαίσιο της υλοποίησης της επικοινωνιακής πολιτικής της εταιρείας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έχοντας ως αποστολή τη διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη των αμφίδρομων και εποικοδομητικών σχέσεων της Cosmote με όλους τους επιχειρηματικούς και κοινωνικούς εταίρους της, η νέα Διεύθυνση αναμένεται να συμβάλει στην πλήρωση των στρατηγικών στόχων της ελληνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, διανοίγοντας παράλληλα νέους ορίζοντες για συνεργασία σε ακόμη περισσότερους τομείς ενδιαφέροντος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα