Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2004 10:43
UPD:10:50

Aspis Bank: «Το κλίµα στις διεθνείς αγορές είναι θετικό µετά την ελαφρά ανάκαµψη του δολαρίου και τα ευρωπαϊκά χρηµατιστήρια πιθανώς να κινηθούν ανοδικά σήµερα . Οι ελληνικές µετοχές αναµένεται να επηραστούν θετικά».

Praxis Securities: «Θετικά μας έχει εκπλήξει η αγορά με τις ανοδικές κινήσεις των τελευταίων ημερών, ωστόσο θεωρούμε ότι η ανοδική κίνηση στηρίζεται περισσότερο στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για συνέχιση των ιδιωτικών τοποθετήσεων και λιγότερο στην αποτίμηση της αγοράς. Παραμένουμε επιφυλακτικοί, διότι θεωρούμε ότι η αγορά έχει εισέλθει σε υπερτιμημένη περιοχή».

Euroxx: «Με ευοίωνες προοπτικές και σηµαντικά κέρδη ξεκίνησε η χρηµατιστηριακή εβδοµάδα, µε τον Γενικό ∆είκτη Τιµών να σηµειώνει νέο υψηλό 36 µηνών σκαρφαλώνοντας στις 2.672,27 µονάδες. Η Σοφοκλέους, σε πλήρη εναρµόνιση µε τις διεθνείς αγορές που κινήθηκαν ανοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας διατήρησε το θετικό πρόσηµο από την αρχή της συνεδρίασης στηριζόµενη κατά κύριο λόγο στις µετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και κατά δεύτερο στις µετοχές του δείκτη FTSE ASE 40. Η συνολική παρουσία της αγοράς κρίνεται ικανοποιητική µε την τεχνική εικόνα να συνηγορεί προς την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων, ωστόσο η “χλωµή” παρουσία της αξίας των συναλλαγών προβληµατίζει ως προς τη δυναµική της αγοράς».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα