Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2004 10:28

Fortius Finance: «Iδιαίτερα κρίσιµες, κατά τη γνώµη µας, είναι οι δύο επόµενες συνεδριάσεις που θα ακολουθήσουν για την πορεία του Γ∆ το α΄ 15ήµερο του ∆εκεµβρίου. Αν και το κλείσιµο της χθεσινής συνεδρίασης αυξάνει τις πιθανότητες για µια αρνητική συνεδρίαση σήµερα, όσον αφορά την πορεία του Γ∆, αυτή θα εξαρτηθεί και πάλι από τη δυνατότητα απορρόφησης ή µ η των ρευστοποιήσεων στις δεικτοβαρείς µετοχές και δη στις τράπεζες την πλειονότητα των τίτλων να αδυνατεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού ανεξάρτητα αποτελεσµάτων του 9µήνου και παρά τα υψηλά επίπεδα στα οποία διαπραγµατεύεται ο Γ∆».

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης σήµερα, την επόµενη της ολοκλήρωσης των δηµοσιεύσεων των αποτελεσµάτων εννεαµήνου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι µετοχές των τραπεζών και του ΟΤΕ».

Praxis International:«Το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο διεθνές μακροοικονομικό επίπεδο τόσο όσον αφορά τα στοιχεία καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ όσο και τις εκτιμήσεις του ΟΟΣΑ για τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ενδέχεται να επιδράσουν αρνητικά στην αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα