Αspis Bank: Πρόγραμμα στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2004 13:41

Ανοικτό καταναλωτικό δάνειο, σε συνδυασμό με μεταφορά υπολοίπου στεγαστικού δανείου, ή επαναχορήγηση αποπληρωθέντος στεγαστικού, με τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς, χωρίς επιβαρύνσεις και έξοδα, προσφέρει η Aspis Bank.

Σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση, δημιούργησε και προσφέρει στο κοινό δύο νέα προϊόντα που απευθύνονται τόσο στους ήδη υπάρχοντες στεγαστικούς πελάτες της, όσο και σε αυτούς που επιθυμούν να γίνουν πελάτες της Τράπεζας, μεταφέροντας το στεγαστικό δάνειό τους από άλλη τράπεζα, με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για την κάλυψη των στεγαστικών και καταναλωτικών τους αναγκών.

1. Μεταφορά υπολοίπου Στεγαστικού Δανείου από άλλες Τράπεζες με ταυτόχρονη χορήγηση ανοικτού καταναλωτικού δανείου με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο.

Η τράπεζα, δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες άλλων τραπεζών, να μεταφέρουν σε αυτήν το υπόλοιπο του στεγαστικού τους δανείου και παράλληλα τους δίνει το δικαίωμα να λάβουν ανοικτό καταναλωτικό δάνειο με τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς, χωρίς επιβαρύνσεις και έξοδα.

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς αυτής για τον πελάτη - όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς με το προϊόν αυτό παρέχονται:

* Επιτόκιο στεγαστικού δανείου από τα χαμηλότερα στην αγορά, το οποίο για τα πρώτα τρία έτη υπολογίζεται με βάση το Euribor μήνα πλέον 1,5%(σήμερα 3,67%), ενώ στη λήξη των τριών ετών θα ισχύει επιτόκιο Euribor μήνα + 2,25%.

* Ανοικτό καταναλωτικό δάνειο, που εκτοκίζεται με κυμαινόμενο επιτόκιο, σήμερα 5,45% - το χαμηλότερο της αγοράς – το οποίο προκύπτει από βασικό επιτόκιο καταναλωτικής πίστης της τράπεζας 7,5% μείον 2,05%.

* Το ανοικτό καταναλωτικό δάνειο, παρέχεται με γρήγορες και απλές διαδικασίες, χωρίς έξοδα φακέλου, έξοδα εγγραφής προσημείωσης, έξοδα νομικού και τεχνικού ελέγχου, καθώς και έξοδα πρόωρης αποπληρωμής.

* Το νέο καταναλωτικό δάνειο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την κάλυψη αναγκών που σχετίζονται με το ακίνητο (ανακαίνιση, επισκευή κλπ), είτε για οποιαδήποτε προσωπική καταναλωτική δαπάνη (αγορά αυτοκινήτου, εξοπλισμού κλπ).

* Το ποσόν της μεταφοράς του στεγαστικού δανείου φθάνει έως 500.000 ευρώ, ενώ για το ανοικτό καταναλωτικό δάνειο, μπορεί να φθάσει το ισόποσο του μεταφερόμενου στεγαστικού, με μέγιστο τις 250.000 ευρώ.

* Δυνατότητα για ουσιαστική επιμήκυνση της διάρκειας του στεγαστικού δανείου μέχρι και 25 έτη, με ανάλογο περιορισμό του ποσού της μηνιαίας δόσης του ώστε, σε συνδυασμό και με το χαμηλό επιτόκιο, να ελαφρύνεται σημαντικά ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Ανοικτό Καταναλωτικό Δάνειο, μέχρι ποσού ίσου με το αποπληρωθέν κεφάλαιο υφιστάμενου στεγαστικού δανείου.

Το προϊόν αυτό αφορά πελάτες της ASPIS BANK, που ήδη έχουν Στεγαστικό Δάνειο στην Τράπεζα και επιθυμούν να τους επαναχορηγηθεί το μέχρι σήμερα αποπληρωθέν κεφάλαιο του αρχικού δανείου ή και να χρηματοδοτηθούν περαιτέρω για την κάλυψη οποιασδήποτε μορφής αναγκών τους.

Η ανωτέρω προσφορά περιλαμβάνει:

* Ανοικτό καταναλωτικό Δάνειο, που εκτοκίζεται σήμερα με κυμαινόμενο επιτόκιο 5,45% - το χαμηλότερο της αγοράς - το οποίο προκύπτει από το βασικό επιτόκιο καταναλωτικής πίστης της τράπεζας 7,5% μείον 2,05%.

* Το όριο του ανοικτού καταναλωτικού δανείου, μπορεί να φθάσει μέχρι και το 80% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, συμπεριλαμβανομένου του υπολοίπου του Στεγαστικού Δανείου με μέγιστο ποσό 500.000 ευρώ.

* Η νέα πίστωση είναι διάρκειας μέχρι και επτά έτη, με ετήσιες ανανεώσεις.

* Η ελάχιστη καταβολή αντιστοιχεί στο 1,5% του τρέχοντος υπολοίπου σε τριμηνιαία βάση με ελάχιστο 150 ευρώ.

* Μηδενικά έξοδα φακέλου, προσημείωσης, νομικού και τεχνικού ελέγχου.

Σημείωση: Σε όλα τα επιτόκια των παραπάνω δύο προϊόντων δεν περιλαμβάνεται η εισφορά του Ν.128/75.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα