Συνάντηση προέδρου Χ.Α με δ.σ. ΣΜΕΧΑ

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2004 14:16

Τον πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρο Καπράλο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το διοικητικό συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής συνάντησης.

Κατά την συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΧΑ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αγορές αξιών και παραγώγων, καθώς και ευρύτερα ζητήματα τα οποία απασχολούν την αγορά και εξετάζονται από την διοίκηση του ΧΑ στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την βελτίωση της αξιοπιστίας της αγοράς, την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών και την ενίσχυση της διαφάνειας.

Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα εισαγωγής νέων προϊόντων και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία του Χρηματιστηρίου με τον ΣΜΕΧΑ προς όφελος της αγοράς. Ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Αλ. Μωραϊτάκης μετά από την συνάντηση δήλωσε ότι «οι πρώτες ημέρες συνεργασίας με τον κ. Καπράλο είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές και υπόσχονται και για το μέλλον, καλά αποτελέσματα για την αγορά, τους μετόχους, τις εισηγμένες και την ελληνική οικονομία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα