Intralot: Διάκριση για την επιχειρηματική αριστεία

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 14:49
UPD:14:52
INTRALOT

Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης από ομάδα αξιολογητών της EFQM, η εταιρεία επέδειξε εξαιρετική επίδοση σε όλους τους τομείς - κριτήρια που καλύπτει το μοντέλο.

Τη διάκριση “Recognised for Excellence (R4E) in Europe - 5 Stars” έλαβε η Τεχνική Διεύθυνση της Intralot από το European Foundation for Quality Management (EFQM) για την υψηλή ποιότητα με την οποία προσεγγίζει την επιχειρησιακή λειτουργία της, την ικανότητά της να καινοτομεί και τη δέσμευσή της να παρέχει άριστες υπηρεσίες και προϊόντα.

Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης από ομάδα αξιολογητών της EFQM, η εταιρεία επέδειξε εξαιρετική επίδοση σε όλους τους τομείς - κριτήρια που καλύπτει το μοντέλο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intralot.

Τα κριτήρια του μοντέλου χωρίζονται στις «προϋποθέσεις», δηλαδή τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία και τις δράσεις της, όσον αφορά στην ηγεσία, τη στρατηγική, το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνεργασίες και τους πόρους, τις διαδικασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και στα «αποτελέσματα» των δράσεων της Εταιρείας στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την κοινωνία και την ίδια την εταιρεία.

Τα 5 αστέρια, τα οποία η Intralot έλαβε για πρώτη φορά το 2011, είναι το ανώτερο επίπεδο του μοντέλου. Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει, σύμφωνα με την εταιρεία, τη συνεχή προσήλωσή της προς την επιχειρηματική αριστεία.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα