Intralot: Νέο συμβόλαιο στην Ταϊβάν

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 10:52
UPD:10:53
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ως αποκλειστικός συνεργάτης της Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC) για την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος στα επόμενα 10 έτη επελέγη η Intralot, μεταξύ άλλων διεθνών εταιρειών. Η εταιρεία θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στοιχήματος στις αρχές του 2014 έως το τέλος του 2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως ο προμηθευτής υπηρεσιών στοιχήματος της TSLC, η Intralot θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργικής υποστήριξης για αθλητικό στοίχημα τόσο επίγειο, σε ένα δίκτυο 1.200 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα, όσο και διαδικτυακό, μέσω internet και κινητών συσκευών. Η γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσαρμογή του προϊόντος, διαχείριση περιεχομένου, σύνθεση του προγράμματος, αποδόσεις, αποδοχή στοιχημάτων και διαχείριση κινδύνου, εκπαίδευση, καθώς και προωθητικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

«Η Taiwan Sports Lottery Company επέλεξε την Intralot ως συνεργάτη της για την παροχή υπηρεσιών στοιχήματος λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παγκόσμια εμπειρία της Intralot σε αυτόν τον τομέα, καθώς και την υφιστάμενη μακροχρόνια σχέση της με την Taiwan Lottery Company και την Chinatrust commercial bank. Επιπρόσθετα, η TSLC έχει υιοθετήσει την τεχνολογία της INTRALOT για τα επόμενα δέκα χρόνια. Η περαιτέρω συνεργασία μας αναμένεται να ενισχύσει την απόδοση της εταιρείας και να φέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις υπηρεσίες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης και διαχείρισης κινδύνου», δήλωσε ο Ted Lin, CEO της Taiwan Sports Lottery Company.

Σχολιάζοντας την απόφαση της TSLC, o Μάριος Μητρομάρας, General Manager Asia της Intralot εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης για την πορεία της εταιρείας στην Ταϊβάν. Όπως είπε, «μέσα σε έξι μήνες υπογράψαμε τρία συμβόλαια, αποτέλεσμα των μακροπρόθεσμων επενδύσεων που έχουμε υλοποιήσει στη χώρα και της συστηματικής δουλειάς των στελεχών μας». Εξέφρασε, παράλληλα, τη βεβαιότητα ότι η διεύρυνση της συνεργασίας της Intralot με την TSLC θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και για τα δύο μέρη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα