Intracom: Παρατείνεται μέχρι τις 22/12 το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2004 16:52
UPD:16:55

Έληξε την Τρίτη 30/11/2004 το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Intacom. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ανταπόκριση του προσωπικού ήταν μεν θετική αλλά όχι η αναμενόμενη.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της Intracom αποφάσισε την παράτασή του μέχρι τις 22/12/2004 με ταυτόχρονη βελτίωση των όρων που αφορούν τα κίνητρα εξόδου.

Ειδικότερα, μετά την τροποποίηση και με αναδρομική ισχύ από την έναρξη του προγράμματος, το πακέτο περιλαμβάνει:

α. Το ποσό της αποζημίωσης που θα έπαιρνε ο εργαζόμενος με βάση το Νόμο 2112/1920 προσαυξημένο κατά ένα ποσοστό το οποίο κλιμακώνεται ανάλογα με το μισθό του. Το ποσοστό προσαύξησης ξεκινά από 100% για όσους έχουν μισθό μέχρι 1600 ευρώ και φτάνει κλιμακωτά μέχρι το 40% για όσους έχουν μισθό πάνω από 3.000 ευρώ.

β. Η ανωτέρω παροχή προσαυξάνεται με ένα πρόσθετο ποσό το οποίο ξεκινά από 5.000 ευρώ και κλιμακώνεται μέχρι τα 8.000?, ανάλογα με την ηλικία του κάθε εργαζόμενου.

γ. Συμμετοχή σε Ασφαλιστικό πρόγραμμα που προβλέπει Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή κάλυψη του εργαζόμενου που αποχωρεί καθώς και των προστατευόμενων μελών, για ένα χρόνο από την ημερομηνία αποχώρησής του.

δ. Δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα επανατοποθέτησης, το οποίο θα υλοποιηθεί από εξειδικευμένη εταιρία στο χώρο αυτό.

Οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα αποχωρήσουν το αργότερο μέχρι τις 31/01/2005.Τέλος, επισημαίνεται ότι δε θα υπάρξει νέα παράταση του προγράμματος.

Η διοίκηση της εταιρίας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, πιστεύει ότι οι εργαζόμενοι θα επωφεληθούν από τα νέα κίνητρα και η ανταπόκρισή τους θα συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία της δύσκολης και επίπονης αυτής προσπάθειας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα