X.A.: Κατάσταση με τις μεταβολές συμμετοχών μετόχων

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2004 17:57
UPD:18:07

Τη νέα ενημερωμένη κατάσταση που αναφέρεται στις μεταβολές μετόχων εταιρειών, εισηγμένων στο Χ.Α. για ονομαστικές και ανώνυμες μετά ψήφου μετοχές, όπως έχει διαμορφωθεί με στοιχεία της 03/12/2004, δημοσιοποίησε σήμερα το Τμήμα Παρακολούθησης Υποχρεώσεων Εταιρειών του Χ.Α.

Τα στοιχεία προέρχονται από τις γνωστοποιήσεις των εισηγμένων εταιρειών για ενημερώσεις που έλαβαν από μετόχους τους, ως προς απόκτηση ή μεταβίβαση συμμετοχής σε αυτές βάσει του άρθρου 278, παραγρ. στ του Κανονισμού του Χ.Α., καθώς και από την επίσημη ενημέρωση που παρέχει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις γνωστοποιήσεις υπόχρεων μετόχων, βάσει των διατάξεων του Π.Δ. 51/1992.

Επισημαίνεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου των ενημερώσεων έχουν οι εισηγμένες εταιρείες και οι υπόχρεοι μέτοχοι.

Επιπλέον, παρατίθεται παραπλεύρως και η αντίστοιχη κατάσταση ποσοστών μετόχων, κατόχων μετοχών με δικαίωμα ψήφου, που είχε δημοσιοποιηθεί με στοιχεία της 26/11/2004 για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα